עלי פילו ממולאים בפטריות

3 מאי

עלי פילו ממולאים בפיטריות

 מצרכים למילוי

2 בצלים בגודל בינוני חתוכים לטבעות דקות
סלסילת פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות דקות.
3-4 פטריות פורטובלו בינוניות חתוכות לפרוסות דקות.
3-4 פטריות  שיטאקי חתוכות לפרוסות דקות
2 כפות קמח מלא (כל קמח או שבולת שועל אינסטנט)
125 גרם גבינה לבנה חצי אחוז
2 חלבונים
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח שטוחה
2 כפות סויה לא מלוחה מידי.

 

חומרים לבצק

4 עלי בצק פילו-ללא שומן
שמן התזה פאם-זית

אופן הכנת המילוי

מאדים את הבצל על אש בינונית, לשמור שלא יחרך, מוסיפים מדי פעם כפית מים חמים תוך כדי הערבוב,
עד שהבצל מקבל צבע זהוב מזוגג, מוסיפים את הפטריות בסדר הבא:
שיטאקי מערבבים כשתי דקות
מוסיפים את הפורטבלו, לערבב שתי דקות
להוסיף את השמפיניון, ומוסיפים תבלינים וסויה
מחממים את התנור ל 180 מעלות
להוסיף לתערובת שהתקררה את 2 החלבונים ולערבב קלות
להוסיף את הקמח ולערבב קלות
להוסיף את הגבינה ולערבב
התערובת צריכה להיות יציבה , לא נוזלית, אך גם לא סמיכה מידי,אפשר להוסיף לפי הצורך
גבינה , חלבון, או קמח

אופן הכנת המעטפת

מוציאים את הבצק מהמקרר לאחר ששהה מחוץ לפריזר לילה שלם
מפרידים עלה ומכסים את שאר העלים שלא יתייבשו
מרססים קלות מאד את העלה בתרסיס השמן ובצורה זו מניחים את 4 העלים אחד על השני
מניחים את המלית על השליש העליון של קבוצת העלים, מגלגלים בעדינות ומניחים באלכסון על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה,
כאשר קו חיבור הבצק כלפי מטה, מרססים עם מעט מאד שמן
מכניסים לתנורל 20 -30 דקות עד שהבצק הופך זהוב כהה.
 

בתאבון ולבריאות

                                  חנה   3 מאי 2013

                               

תגובה אחת to “עלי פילו ממולאים בפטריות”

  1. mina wilson 4 במאי 2013 בשעה 7:09 #

    תודה על המתכונים נראה שכדאי לנסות לא מסובך

    אהבתי

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s