קישואים עגולים ממולאים בפטריות

15 מאי

קישואים עגולים ממולאים בפטריות

מצרכים ל 8 קישואים

8 קישואים עגולים מוצקים בגודל קטן.

2 בצלים לבנים גדולים.

8 פטריות שמפיניון בינוניות.

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה.

1/2 כוס כוסברה קצוצה.

2 כפות שבולת שועל.

3 כפות רוטב רימונים.

מלח , פלפל

אופן ההכנה

להשרות את הקישואים במים, לנקותם טוב עם מברשת, (להקפיד שלא יישאר עליהם חול).

לחתוך את קצה הגבעול של הקישוא, (להשאיר שארית קטנה).

להוריד כובע מהצד של הגבעול, לרוקן את הקישוא ולהשאיר דופן דקה.

לרסק בינוני  את הכוסברה, הפטרוזיליה, בצל אחד וכ1/2 מתוכן הקישוא ולשים בקערה.

לקצץ דק את הפטריות , להוסיפם לקערה וכן להוסיף את שבולת השועל.

להוסיף קצת יותר מכף רוטב רימונים, פלפל ומלח ולערבב.

למלא את הקישואים ולכסותם עם הכובע שלהם.

לקצץ בצל נוסף, להניחו בסיר ולהזהיבו עם רסס דק של שמן התזה. להוסיף מידי פעם טיפת מים, לערבב עד שהבצל מזהיב.

להוסיף את שארית תוכן הקישוא לסיר והשחימו יחד עם הבצל.

 להניח את הקישואים בסיר צפופים אחד ליד השני, להוסיף 2 כפות רוטב רימונים מלח ופלפל.

להוסיף כוס מים.

להרתיח על אש גבוהה, לתקן את הטעם ע"י הוספת רכז רימונים מלח ופלפל.

להעביר לאש קטנה ולסגור את הסיר.

לתת להתבשל עד שכל הנוזלים מתאדים ונוצר רוטב סמיך.

IMG_0790

IMG_0792

תמונת מכשירי ריקון: ניתן לרכוש בחנות גדג'טים של מטבח.

בתיאבון

בריאות טובה לכולנו

                        שוקה,   חולון  מאי 2016

הרשמו לאתר : הרישום בצד שמאל למעלה או בשמאל למטה, חבל שתפסידו עדכונים ומאמרים חשובים ביותר שיכולים להציל את חייכם.

 

 

 

 

 

 

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s